Keurmerk

Ce-keurmerk en CIN-Code

Kwaliteit en stevigheid

Gelast en 4mm aluminium.

Maatwerk

Wij bouwen de boot die u wilt.

Stap 1: het bespreken van uw wensen.

Allereerst beginnen wij met een goed gesprek over uw wensen. Wij bespreken het formaat, de indeling, en de extra opties die u graag op uw toekomstige boot wilt hebben. Nadat wij precies weten wat u wilt, maken wij een definitieve prijs zodat u weet waar u aan toe bent.

Stap 2: Het plaatmateriaal

Als de opdracht rond is wordt er eerst in overleg met u een deadline afgesproken. Daarna wordt al het plaatmateriaal besteld en geleverd. Uw nieuwe boot komt steeds dichter bij!

Stap 3: Aluminium wordt op maat uitgesneden.

Nu begint het bouwproces, het aluminium wordt helemaal uitgemeten en uitgetekend, vervolgens worden alle aluminium platen op maat gesneden.

Stap 4: Het laswerk.

Nadat al de platen netjes op maat zijn gesneden, beginnen wij met het belangrijkste onderdeel, het lassen van de boot.

Stap 5: Afwerking.

Als de boot helemaal gelast is beginnen wij met de afwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de reling rondom de boot, een stuurconsole of bijvoorbeeld een dubbele bodem. Verder wordt er een aluminium bordje met het keurmerk op gelast.

Oplevering van de boot

Stap 6: De oplevering.

Voor u misschien wel de leukste stap, de oplevering! Als wij de boot helemaal klaar hebben, wordt u op de hoogte gebracht en kunt u de boot op komen halen. Wij spreken altijd een einddatum af, zodat u van te voren al weet wanneer de boot klaar is.